Professionella grafiska kurser på distans!

GJORDA OCH INSPELADE AV OSS FRILANSARE INOM MEDIA OCH FOTOGRAFERING

Distansskolan.se erbjuder utbildning och distanskurs för alla som ska arbeta med webb, tryck, office och fotografering. En stor fördel med att studera på distans är att du har tillgång till kursen dygnet runt och kan logga in var du än befinner dig samt att du har god tid på dig med dina övningar och kan göra dem i lugn och ro.

Vi kan med stolthet säga att våra kurser innehåller relevant innehåll då våra kurser är upplagda och gjorda av branschfolk. Vi har lagt ned mycket tid med att få våra filmer extremt pedagogiska med ett logiskt upplägg så att du lätt kan gå vidare till nästa avsnitt.

Distansskolan.se står för följande

• lång erfarenhet inom branschen 
• professionella lärare och frilansare
• nöjd kundgaranti 
• många övningar

Våra kursledare
Alla våra kursledare är aktiva inom reklambranschen och arbetar med reklam dagligen. De står också i klassrum och håller företagskurser varvat med produktion. De reser över hela landet för att hålla anpassade kurser på plats. Vi kan med säkerhet säga att vi har några av landets bästa utbildare på våra kurser med deras långa erfarenhet både inom produktion och utbildning.

Vår vision
Vår vision är genomtänkta och pedagogiska distanskurser inom media & design som ger deltagaren möjlighet till meningsfull kunskap och utveckling. Vi strävar alltid efter att överträffa alla förväntningar.

Diplomering
Deltagaren som har genomgått kursen får ett diplom skickat med posten. Diplomet är en bekräftelse på att du har goda kunskaper i den kurs du har gått och att du behärskar programvaran eller kameran samt tillhörande teori.

Nöjd kundgaranti
Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med din kurs erbjuder vi pengarna tillbakagaranti. Det ska då ske en skriftlig förklaring och garantin gäller enbart under första veckan efter login.

Har du frågor?

Kontakta Madeleine direkt:
Mob: 0709 39 14 25
Tel: 08 406 00 30
E-post: madeleine@distansskolan.se

Vi sitter i Globen City i Stockholm

DISTANSSKOLAN.SE | ARENAVÄGEN 55 | 121 77 GLOBEN-STOCKHOLM | 08 406 00 30 | INFO@DISTANSSKOLAN.SE

Distansskolan.se

Arenavägen 55
Globen-Stockholm
08 406 00 30